Skip links
Sunde og lækre

BANANPANDEKAGER

Disse lækre bananpandekager med havregryn, kan både nydes som en lækker dessert, til morgenmaden eller som en lille snack til madpakken.

Har du nogle alt for modne bananer derhjemme, så kan du snildt mixe en portion bananpandekager. Får du for mange i overskud, kan du også sagtens fryse dem ned.

Portioner: 2-3 portioner

Ingredienser

  • 3 bananer
  • 3 æg
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl fuldkornsmel
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 nip salt
  • Olie til stegning
  • Evt. ½ tsk. kardemomme eller kanel

Sådan gør du 

  • Alle ingredienser blendes sammen til du har en ensartet dej
  • Har du ikke en blender, starter du med at mose bananerne godt og derefter pisker dem sammen med æg, havregryn, krydderi, mel og salt
  • Varm panden op og kom lidt olie på panden
  • Kom pandekagedejen på i klatter med en ske og vend dem når de er stegt på den ene side
  • Server straks og brug den topping du foretrækker
  • Er der for mange i overskud kan de fryses ned

Velbekomme!