Skip links

Om Anne

Min baggrund
Jeg hedder Anne, er 31 år og er uddannet klinisk diætist. Til daglig arbejder jeg med vægttab, vægtøgning, diabetes, KOL og hjerte-karsygdomme og derudover har jeg flere års erfaring med blandt andet mave-tarm sygdomme herunder IBS (Low Fodmap diet certificeret).

Som diætist er jeg interesseret i de bagvedliggende faktorer, der påvirker vores adfærd. Mit fokus ligger derfor mere på hvorfor vi spiser end hvad vi spiser.

Jeg er drevet af at frigøre mennesker fra myter, misinformation og “regler”, inden for kost og ernæring. Det giver nemlig plads til at skabe langvarige og holdbare resultater.

Min tilgang til kost
I mine vejledninger går jeg særligt op i, at arbejde med at skabe et afslappet forhold til mad og krop. Der arbejdes derfor med tankerne om mad og de idealer, man føler man skal leve op til. Jeg arbejder derfor ikke med forbudte fødevarer, men mere en fleksibel tilgang til kosten. Jeg tror på balance og alt med måde. Det er ikke alt eller intet.

Hvis man for alvor ønsker at ændre sine resultater og sundhed, så skal man arbejde med sine vaner. Du bliver ikke nødvendigvis sundere af ‘bare’ at følge en kostplan, derfor er fokus på vaneændringer også centreret i min vejledning. Mit mål er at mine klienter skal have så gode vaner, at kostplaner og restriktioner bliver overflødige.

Jeg tror på, at ALT mad kan indgå i en sund kost. Det handler om mængder og kontekst, ikke selve fødevaren.