Bagt hokkaido græskar skåret i tynde skriver, krydret med den skønneste parmesan, er en herlig spise, og er gode som tilbehør til mange typer retter lige fra hjemmelavet burger til frikadeller.
Imens jeg bager dem i ovnen, bager jeg ofte samtidig andre grøntsager som fx aubergine eller søde kartofler. Det er en nem måde at forberede lidt godt grønt, som rækker til flere dage.
Portioner: 4 portioner
Ingredienser:
- 1 hokkaido græskar
- Olivenolie
- 1 tsk. timian, tørret
- salt
- Peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Vask græskarret grundigt og skær det ud i 1 cm skiver
- Pensel græskar med olie og krydder med salt og peber, timian og parmesan
- Bag græskar i ovnen i ca. 25-30 min
- Drys evt. med friskrevet parmesan inden servering
Velbekomme!