Skip links
Sund og lækker

Spinat salat med
bagt græskar og feta

En skøn hokkaido salat med spinat og feta. Salaten er super n6em at lave og kræver ikke meget tilberedning. Den er perfekt som tilbehør til kød og andre lækre retter.

Dressingen i denne salat er lavet på olivenolie, honning og dijon sennep, men kan også sagtens undlades eller vælge efter smag.

Portioner: 4 portioner

Ingredienser:

  • 1/2 hokkaido græskar
  • 3 håndfulde frisk spinat
  • 80 gram feta
  • 2-3 spsk græskarkerner
  • Olivenolie
  • salt
  • Peber

Dressing:

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • Peber
  • smag til med æblecidereddike

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Vask græskarret grundigt og skær halvdelen ud i 1 cm skiver
  • Pensel græskar med olie og krydder med salt og peber, evt. timian
  • Bag græskar i ovnen i ca. 25-30 min
  • Rør alle ingredienser til dressingen sammen
  • Rist græskarkerner gyldne på en stegepande
  • Når alle elementer er færdig, samler du din salat som du ønsker

Velbekomme!