En skøn hokkaido salat med spinat og feta. Salaten er super n6em at lave og kræver ikke meget tilberedning. Den er perfekt som tilbehør til kød og andre lækre retter.
Dressingen i denne salat er lavet på olivenolie, honning og dijon sennep, men kan også sagtens undlades eller vælge efter smag.
Portioner: 4 portioner
Ingredienser:
- 1/2 hokkaido græskar
- 3 håndfulde frisk spinat
- 80 gram feta
- 2-3 spsk græskarkerner
- Olivenolie
- salt
- Peber
Dressing:
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk honning
- 1 tsk dijon sennep
- salt
- Peber
- smag til med æblecidereddike
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Vask græskarret grundigt og skær halvdelen ud i 1 cm skiver
- Pensel græskar med olie og krydder med salt og peber, evt. timian
- Bag græskar i ovnen i ca. 25-30 min
- Rør alle ingredienser til dressingen sammen
- Rist græskarkerner gyldne på en stegepande
- Når alle elementer er færdig, samler du din salat som du ønsker
Velbekomme!