Spinat pandekager
Spinatpandekager er super lækkert som madpandekager, og er en smart måde at få lavet hjemmelavet wraps fyldt med grøntsager, dip og det fyld du allerbedst kan lide.
Det tager ikke lang tid at lave disse madpandekager og er den perfekte måde at få tømt køleskabet af diverse grøntsagsrester mm.
Jeg fyldte disse spinatpandekager med marineret kylling, hjemmerørt creme fraise dressing, feta og andet grønt.
Portioner: 8-10 stk.
Ingredienser
- 130 gram frisk spinat
- 100 gram hvedemel
- 60 gram fuldkornsmel
- 3 æg
- 3 dl mælk
- Salt & peber
- Olie til stegning
Sådan gør du
- Skyl spinaten og kom den i en blender med resten af ingredienserne
- Blend det sammen til en ensartet masse
- Fordel lidt olie på panden og steg pandekagerne et par minutter på hver side
Velbekomme!