Skip links

Undervægt & vægtøgning

Undervægt kan have mange årsager, og det kan synes svært at ændre på. Selv om man skal øge sin vægt, bør dette ske på en sund og fornuftig måde. Flere sygdomme og faktorer kan gøre det meget svært at tage på. Tørhed i munden/svælget, madlede, appetitløshed, højt stofskifte og visse kroniske sygdomme kan gøre vægtøgning til en stor udfordring, og i længden kan det blive meget trættende at føle, du skal spise mere, end du har lyst til.

Men ofte kan små justeringer i kosten afhjælpe denne følelse, således at du får dækket dine behov uden at skulle spise dig igennem kæmpe portioner.

Den måde, jeg hjælper på, er ved at sørge for at, du får en sund og meget næringsrig kost, uden at maden fylder for meget i hverdagen. Man kan nemlig sagtens tage på på en sund måde uden at alting skal overdøves med smør og fløde. Ofte kan en kostplan være en god idé i starten, så du får en guide til, hvordan du kan følge mine råd i praksis, indtil de nye madvaner kommer mere naturligt.

Hvis du er interesseret i at høre mere eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.