Skip links

Drop slankekursmentaliteten

Det er efterhånden utroligt svært at finde rundt i sundheds- og vægttabsjunglen. Der florere utallige myter om hvordan, hvor hurtigt, hvor meget og hvorfor man bør spise lige præcis på en bestemt måde, for at tabe sig.

Nogle personer har erfaring med et hurtigt vægttab gennem diverse kure, som ses i medierne og ugebladene; men desværre er resultatet ofte, at de tabte kilo kommer på igen efter kuren er endt – og måske endda flere. Dette kan skabe frustration og dårlig samvittighed, når det ikke var så nemt, som det ellers var blevet lovet.

Vaneændringer mod et varigt vægttab

Slankekure er dermed ofte et kvik fixs og holder ikke på den lange bane. Det handler derimod om et varigt vægttab, og det sker gennem ændring af ens vaner.

Ingen bliver sundere bare af at følge en kostplan – Derfor er fokus på vaneændringer centreret i min kostvejledning. Mit mål er at mine klienter skal have så gode vaner, at kostplaner og restriktioner bliver overflødige.

Jeg tror på, at ALT mad kan indgå i en sund kost. Det handler om mængder og kontekst, ikke selve fødevaren.

Vaneændringer og kognitiv kostvejledning bygger på ideen om, at der er følelser og årsager bag alt vi gør. Derfor spiser mange når de keder sig, er kede af det, frustreret eller lignende. Men uden den rette vejledning, kan det være svært at få indsigt i og løse.

Hvis du er interesseret i et varigt vægttab, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.